14:31:25    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 15 oktober 2011 11:40 uur, laatst gewijzigd op 18 oktober 2011 14:13 uur

File op A2 bij Boxtel na ongeval

Afrit 25 op de rijksweg A2 bij Boxtel is zaterdagochtend geruime tijd afgesloten na een ernstig verkeersongeval. Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken. Op de A2 stond tussen 's-Hertogenbosch en Boxtel een lange file.

De ravage na de aanrijding bij de verkeerslichten op de Bosscheweg/Gestelseweg was groot. Sleepdiensten kwamen ter plaatse om de zwaar beschadigde voertuigen op de ruimen. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend en wordt door de politie onderzocht. Vermoedelijk is een van de bestuurders door rood licht gereden. Ambulancepersoneel heeft enkele betrokken onderzocht; een slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Inmiddels zijn alle rijstroken weer open en kan ook afrit 25 weer gebruikt worden. De file is opgelost, maar mede door vakantieverkeer - in Noord-Nederland is de herfstvakantie begonnen - blijft het druk op de snelweg, vooral in zuidelijke richting.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Elan Bikes support buisman optiek Podium Boxtel TopSlank Doornmalen electro EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Alfa Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Geld en Makelaardij Filipe