21:09:25    zondag, 23 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 14 augustus 2011 10:39 uur, laatst gewijzigd op 14 augustus 2011 14:39 uur

Fietsster gewond op Boxtelseweg

Bij een ongeval op de Boxtelseweg in Schijndel is zaterdagmiddag een 69-jarige vrouw uit Schijndel geschept door een bestelbus, die werd bestuurd door een 30-jarige inwoner van Gemonde. De fietsster raakte ernstig gewond en is met een flinke hoofdwond en diverse botbreuken naar een ziekenhuis gebracht.

Het ongeval op de Boxtelseweg vond plaats ter hoogte van de kruising met de Achterste Hermalen in het buitengebied van Schijndel. De bestuurder van de bestelbus kon de overstekende vrouw niet meer ontwijken en kwam na de aanrijding tientallen meters voorbij het kruispunt op het fietspad tot stilstand. Het slachtoffer kwam vlak achter de bestelbus ook op het fietspad terecht.

De afdeling verkeersongevallenanalyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het incident. Zowel de bestelbus als de fiets zijn door de politie voor nader onderzoek in beslag genomen. Vermoedelijk heeft het slachtoffer de bestelbus bij het oversteken over het hoofd gezien.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies buisman optiek Modecentrum Frans Theelen TopSlank Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Olieenzo EmielTechniek Beleef Boxtel Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Toverboom Geld en Makelaardij Filipe