11:01:06    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 13 januari 2013 17:20 uur, laatst gewijzigd op 14 januari 2013 12:17 uur

Fietshelers aangehouden

Fietshelers aangehouden

Door oplettende getuigen heeft de politie zondagmorgen drie mannen van respectievelijk 26, 28 en 29 jaar aangehouden. Zij worden verdacht van heling van fietsen. De recherche onderzoekt de zaak.

Zaterdagavond werd de politie gebeld omdat het omwonenden opviel dat een auto met enkele fietsen op de Kapelweg werd neergezet. De politie nam poolshoogte en noteerde de gegevens, maar trof niets verdachts aan. Zondagochtend belden getuigen dat enkele mannen de rijwielen op de aanhanger van een auto laadden. Het voertuig werd even later door de politie staande gehouden op Tongeren; het voertuig werd meegenomen naar het politiebureau waar de inzittenden zijn verhoord.

Maandagochtend heeft de politie de foto's vrijgegeven van de vijf rijwielen die in beslag zijn genomen. Mensen die hun fiets herkennen kunnen contact opnemen met politieteam Boxtel via telefoonnummer 0900-8844.

 

Foto's

Fietshelers aangehouden Fietshelers aangehouden Fietshelers aangehouden Fietshelers aangehouden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank EmielTechniek Toverboom Beleef Boxtel Doornmalen electro Huidtherapie Geerts advies Remax-optimus Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Geld en Makelaardij Olieenzo Café zaal Kloosterzicht