15:19:36    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 01 juli 2012 11:17 uur, laatst gewijzigd op 01 juli 2012 11:49 uur

Fietser zwaargewond op Boxtelseweg

Zaterdagnacht is een 17-jarige fietser uit Sint-Oedenrode ernstig gewond geraakt nadat hij door een automobilist werd geschept. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Boxtelseweg en de Hermalen, op de grens van Boxtel en Schijndel. De auto raakte zwaar beschadigd.

Het Mobiel Medisch Team werd per traumahelikopter ingevlogen en landde in een naastgelegen akker aan de Boxtelseweg. Nadat het slachtoffer stabiel voor transport was, is deze per ambulance onder begeleiding van een trauma-arts naar het Sint-Elisabethziekenhuis in Tilburg overgebracht. Volgens de politie verkeert het slachtoffer in zorgwekkende toestand en is sprake van ernstig hoofdletsel.

De Verkeers Ongevallen Analyse kwam ter plaatse voor een uitgebreid onderzoek. Zowel de auto als fiets werden grondig bekeken en alle overige sporen werden in kaart gebracht. Nadat het technisch onderzoek was afgerond werd om 5.15 uur werd de brandweer ingeschakeld voor het reinigen van het wegdek.

De Boxtelseweg is urenlang afgesloten geweest, weggebruikers moesten omrijden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Toverboom buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Alfa Geerts advies Filipe Remax-optimus Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg TopSlank Elan Bikes support Beleef Boxtel Podium Boxtel