23:21:02    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 10 juli 2013 09:12 uur, laatst gewijzigd op 10 juli 2013 09:17 uur

Fietscrossen op bedrijventerrein

Fietscrossen op bedrijventerrein

Op de foto: Wethouder Tossy de Man heeft Lars van de Meulengraaf, Ivor Verbruggen en Kjell Verbruggen toestemming gegeven om een fietscrossparcours aan te leggen. (Foto: Peter de Koning).

Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen op een braakliggend terrein aan de Van Salmstraat in Boxtel fietscrossen. Drie kinderen die op bedrijventerrein Ladonk wonen hebben het initiatief genomen om een crossbaantje aan te leggen op het stuk grond.

Wethouder Tossy de Man overhandigde initiatiefnemers Lars van de Meulengraaf, Ivor Verbruggen en Kjell Verbruggen woensdag een brief met toestemming om het terrein te gebruiken. Het drietal is dol op fietscrossen en is tijdens de schoolvakanties de hele dag te vinden op diverse stukken grond op Ladonk. Daar werden ze echter telkens weggestuurd. Nu heeft het drietal de mogelijkheid om een terrein helemaal in te richten als crossbaan.

Samen met ambtenaar Gijs Schampers namen Lars, Ivor en Kjell het braakliggende terrein officieel in gebruik. De komende tijd wil het drietal allerlei hindernissen aanbrengen om hun fietsparcours nóg uitdagender te maken.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Doornmalen electro Remax-optimus Elan Bikes support buisman optiek Geld en Makelaardij Podium Boxtel Beleef Boxtel Alfa Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Filipe EmielTechniek