17:41:35    zaterdag, 22 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 05 augustus 2014 22:19 uur, laatst gewijzigd op 05 augustus 2014 22:22 uur

Fenna wint Liempdse kermis-tv

Fenna wint Liempdse kermis-tv

Op de foto: Locoburgemeester Peter van de Wiel feliciteert Fenna Maas met haar hoofdprijs. Rechts kermisambtenaar Richard Schuurs van de gemeente Boxtel met de led-tv die de spullenbazen beschikbaar stelden. (Foto: Henk van Weert).

Liefst 25 prijzen werden dinsdagavond verloot onder de kermisbezoekers in Liempde. De spullenbazen hadden cadeautjes beschikbaar gesteld die varieerden van knuffelbeesten tot draadloze speakers en een autoradio met MP4. De hoofdprijs, een flatscreen led-tv, werd door Fenna Maas mee naar huis genomen.

Locoburgemeester Peter van de Wiel reikte de prijzen uit naast het oude raadhuis. Daar hadden enkele tientallen mensen verzameld, die in de voorbije dagen gratis loten kregen van de kermisexploitanten. Van de Wiel werd geassisteerd door Anouk, de dochter van kermisambtenaar Richard Schuurs. Zij trok de loten uit een grote blauwe verzamelbus.

Enkele winnaars konden hun geluk helemaal niet op: sommigen gingen met twee, een andere met drie en één zelfs met vier prijzen naar huis…

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel EmielTechniek Olieenzo Beleef Boxtel Toverboom Filipe Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Remax-optimus Geld en Makelaardij Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Modecentrum Frans Theelen