18:38:57    maandag, 25 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 31 mei 2014 12:34 uur

Feestweekend bij de Geitenwei

Feestweekend bij de Geitenwei

Bij de Geitenwei in de Boxtelse wijk Selissenwal wordt zaterdag 31 mei en zondag 1 juni een weekeinde vol activiteiten georganiseerd. Zaterdag is er een tweedehands markt en zondag staat in het teken van muziek.

Kinderkleding, speelgoed en boeken zijn tijdens de tweedehands markt de populairste items. Ook de schminkhoek en de ballonnenclown zijn erg in trek bij de jongste bezoekers. Ook geeft de EHBO-vereniging demonstraties. De activiteiten duren nog tot 16.00 uur.

Op zondag wordt een muzikale middag georganiseerd. Voorafgaand aan dit programma wordt nog een demonstratie verzorgd door een hondensportvereniging en is er een korte cursus salsadansen. Vervolgens vinden optredens plaats van artiesten uit Boxtel en omgeving, zoals Antoinette van den Nieuwenhuizen, Arno en Lenny. Zij laten muzikale klanken horen in de Geitenwei. Het publiek is welkom tussen 12.00 en 18.00 uur.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Olieenzo Toverboom TopSlank Podium Boxtel Geld en Makelaardij Alfa Geerts advies Beleef Boxtel Filipe Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg EmielTechniek