20:25:46    maandag, 25 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 27 mei 2014 12:40 uur

Feestweekend bij Geitenwei

Feestweekend bij Geitenwei

In de Geitenwei in de Boxtelse wijk Selissenwal wordt zaterdag 31 mei en zondag 1 juni een speciaal weekeinde voor jong en oud georganiseerd. Zo is er zaterdag een tweedehands markt en schminkhoek en staat zondag in het teken van muziek.

Iedereen is zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur welkom bij de Geitenwei. Zo wordt een markt georganiseerd met het thema ’Ik zoek, ik heb’. Mensen die graag spullen willen verkopen, kunnen een plek van drie meter breed huren voor twee euro door een e-mail te sturen naar geitenweiboxtel@hotmail.com. Verkopers moeten zelf zorgen voor een kleed of tafel.

Die dag is er ook een schminkhoek ingericht, er zijn demonstraties van de EHBO-vereniging, Nicole van Spaendonk van Buurtsport Boxtel geeft een sportieve demonstratie en er is een ballonnenclown aanwezig.

Op zondag wordt een muzikale middag georganiseerd. Voorafgaand aan dit programma wordt nog een demonstratie verzorgd door een hondensportvereniging en is er een korte cursus salsadansen. Vervolgens vinden optredens plaats van artiesten uit Boxtel en omgeving, zoals Antoinette van den Nieuwenhuizen, Arno en Lenny. Zij laten muzikale klanken horen in de Geitenwei. Het publiek is welkom tussen 12.00 en 18.00 uur.

Tijdens het weekend worden loten verkocht waarmee mensen prijzen kunnen winnen. Ook staat er een terras waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en drankje. Toegang tot het feestelijke weekend is gratis.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg TopSlank Podium Boxtel Huidtherapie buisman optiek Beleef Boxtel Alfa Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Filipe EmielTechniek Elan Bikes support Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Olieenzo