03:36:42    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 08 juli 2012 18:19 uur, laatst gewijzigd op 08 juli 2012 18:20 uur

Feestgangers nemen vuurwapen af

Feestgangers nemen vuurwapen af

Feestgangers hebben zaterdagavond aan de Mezenlaan in Boxtel een 31-jarige plaatsgenoot overmeesterd met een vuurwapen. Hij had eerder op de avond ruzie gemaakt met een van de bezoekers die hij met de dood bedreigde. In de woning van de verdachte is een hennepkwekerij aangetroffen die niet in bedrijf was.

De Boxtelaar werd rond halfnegen aangehouden door de politie die door de aanwezigen op het feest werd gewaarschuwd nadat zij zijn wapen hadden afgepakt. Hij zou het wapen tussendoor thuis hebben opgehaald.

Tijdens een huiszoeking bij de verdachte werd een buiten gebruikzijnde hennepkwekerij aangetroffen. De apparatuur, waaronder zogeheten assimilatielampen, werd in beslag genomen, net als de 90 gripzakjes met wiet en een onbekende hoeveelheid munitie. De Boxtelaar belandde in een politiecel voor verder onderzoek.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Olieenzo TopSlank Podium Boxtel Elan Bikes support Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Alfa Beleef Boxtel EmielTechniek Geerts advies Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen