08:58:06    zondag, 31 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 15 augustus 2014 21:10 uur, laatst gewijzigd op 15 augustus 2014 21:23 uur

Feestelijke start van kermis Boxtel

Feestelijke start van kermis Boxtel

Op de foto: Jong en oud durft in Break Dance! (Foto: Peter de Koning).

'En dan denk ik aan de kermis... want daar schijnt de zon!' Met deze verbastering van het lied Brabant van Guus Meeuwis gaf de Boxtelse feestband One Two Trio vrijdagavond het officiële startsein voor de kermis. Terwijl het voorafgaand aan de opening nog miezerde, brak om 19.00 uur de zon door. Een goed begin voor zes dagen kermisplezier.

Met hun bekende liedjes als Juffrouw Toos en Sjoe Sjoe Wa wist One Two Trio een waar feest te bouwen op het Breukelsplein. De bezoekers dansten enthousiast mee en ook de stilstaande polonaise was een waar succes. Na het oplaten van de ballonnen kon de kermis officieel van start gaan en werden de attracties meteen bezet door de kermisgangers.

Tot en met woensdagavond kunnen bezoekers genieten van attracties als de draaimolen, rupsbaan en cakewalk. Voor de echte durfals zijn de Heart Breaker, Break Dance en Around the World aanwezig. Deze attracties staan garant voor veel spanning en sensatie.

Meer foto's zijn te vinden op de Facebookpagina van Brabants Centrum. Heeft u zelf leuke kermisfoto's? Mail dan naar: bc@brabantscentrum.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Remax-optimus EmielTechniek TopSlank Podium Boxtel buisman optiek Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Huidtherapie Geerts advies Toverboom Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht