22:14:11    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 05 september 2014 16:46 uur

Feestelijke opening ODC-clubhuis

Feestelijke opening ODC-clubhuis

Zaterdag 6 september neemt voetbalclub ODC het nieuwe clubhuis in sportpark Wagenaars in gebruik. Compleet met eigentijdse kantine, moderne kleedkamers, een professioneel wedstrijdsecretariaat en natuurlijk een materialenhok voor ballen, hesjes en andere attributen.

De kampioenen van ODC die in het voorjaar van 1998 de titel veroverden na een 0-1 zege op Marvilde in Veldhoven zullen de officiële opening van het clubhuis opluisteren met een wedstrijd tegen de talenten van A1. Het duel tussen de oude glorie en de jeugd begint om 17.00 uur.

ODC maakt er een uitgebreid feest van in sportpark Wagenaars. Jeugdteams worden zaterdagmiddag om 12.45 uur verwacht voor een reeks onderlinge wedstrijden, die vanaf 13.00 uur op kunstgras worden gespeeld. De officiële opening volgt om 16.30 uur. Hoogtepunt wordt de onthulling van de nieuwe naam van het clubgebouw. Leden hebben de voorbije weken online mogen stemmen op twee namen die door de jury zijn uitgekozen uit een grot aantal inzendingen. De keuze is gevallen op D’n Overkant of ’t Neij Heike.

Na de wedstrijd van ODC 1 van 1998 tegen ODC A1 van 2014 volgt een feestavond die muzikaal wordt opgeluisterd door deejay Jip. Geert Hoes, zelf ook lid geweest van ODC, presenteert het dagprogramma.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support EmielTechniek Huidtherapie Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Meubelmakerijdenberg Alfa Podium Boxtel Beleef Boxtel Remax-optimus Olieenzo Filipe Café zaal Kloosterzicht buisman optiek TopSlank