15:55:29    vrijdag, 29 mei 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 17 juli 2013 10:46 uur, laatst gewijzigd op 17 juli 2013 11:33 uur

Favoriet voor 'Sterkste Man' valt uit

Favoriet voor \'Sterkste Man\' valt uit

Op de foto: Jarno Hams komt als toeschouwer naar de finale van de Sterkste Man van Nederland in Boxtel. (Foto: Nationale Beeldbank).

Jarno Hams kan zijn titel van Sterkste Man van Nederland zaterdag 20 juli niet verdedigen. De 145 kilo zware inwoner van het Overijsselse Vroomshoop is geblesseerd en moet afhaken voor de finale op de Boxtelse Markt. Dennis van Beusekom, die vorig jaar als zevende eindigde, neemt zijn plaats in.

Hams gold als favoriet voor de eindstrijd. Zeven jaar op rij werd hij uitgeroepen tot sterkste man van Nederland en als dat komende zaterdag opnieuw zou gebeuren, brak hij een record. De Boxtelse sportwethouder Willie van de Langenberg opent de gratis toegankelijke finale zaterdag om 13.30 uur. De krachtmetingen worden gepresenteerd door oud-judoka Dennis van der Geest en duren tot pakweg 18.00 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Toverboom Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Alfa Filipe Meubelmakerijdenberg buisman optiek Beleef Boxtel EmielTechniek Podium Boxtel Remax-optimus Huidtherapie Olieenzo Geerts advies Elan Bikes support