12:29:01    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 05 mei 2014 14:00 uur, laatst gewijzigd op 05 mei 2014 14:21 uur

Fanfare Gemonde houdt loterij

Fanfare Gemonde houdt loterij

Op de foto: De jubilarissen Jos Geerts (50 jaar lid, tweede van rechts) en Mari van Esch (40 jaar) van fanfare Sint-Lambertus ontvingen aan begin van het jubileumjaar een onderscheiding uit handen van burgemeester Jan Pommer. (Foto: José van den Dungen).

De Gemondse muziekvereniging Sint-Lambertus viert het honderdjarig bestaan op zaterdag 7 en zondag 8 juni onder meer met een speciale jubileumloterij. De opbrengst komt volledig ten goede aan het eeuwfeest ’Helemaal 100’.

Deelnemers aan de loterij kunnen een Samsung galaxy tablet, een weekendje weg aan zee, VIP-kaarten voor voetbalclub RKC Waalwijk, een gitaar en een fotoreportage winnen. Ondernemers uit Gemonde en omgeving stellen ook prijzen beschikbaar, waaronder tegoedbonnen. Eén lot kost twee euro, terwijl deelnemers voor drie loten vijf euro betalen. De feesttent vormt zondag 8 juni het decor voor de trekking van de loterij, terwijl de winnaars daarnaast vermeld worden op de website.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel EmielTechniek buisman optiek Alfa Beleef Boxtel Remax-optimus Filipe Toverboom Huidtherapie TopSlank Geerts advies Elan Bikes support Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen