14:36:03    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 03 juni 2014 09:24 uur, laatst gewijzigd op 03 juni 2014 09:25 uur

Fanfare Esch bestaat 65 jaar

Fanfare Esch bestaat 65 jaar

Op de foto: Muziekvereniging Sint-Willibrordus repeteerde de afgelopen weken extra veel voor het feestweekend in dorpshuis De Es. (Foto: Peter de Koning).

De Essche muziekvereniging Sint-Willibrordus viert dit jaar het 65-jarig jubileum. Tijdens Pinksteren wordt van vrijdag 6 tot en met zondag 8 juni een groot feestweekeinde gehouden in en rond de grote tent op het Marktplein in Esch met onder meer een promconcert, activiteiten voor de jeugd en een ’Ameezing Avond’.

Het jubileumweekeinde gaat vrijdag om 20.00 uur van start met een promoncert in Hollandse sferen. Hier worden allerlei nummers van Nederlandse artiesten en groepen opgevoerd. Zaterdag 7 juni start om 14.00 uur in de grote tent op het Marktplein in Esch de activiteit ’Muziek voor jong en oud’, een muzikale middag waar seniorenorkest Buchestelle, mannenkoor Esch en het Heimweekoor aan meewerken. Vanuit de fanfare dragen het opleidingsorkest, de jeugdslagwerkgroep en het jeugdaccordeonorkest een steentje bij. De middag duurt tot 17.00 uur. In de avond, om 20.00 uur, gaat de Ameezing Avond van start: een live karaoke-avond met optredens van eigen bodem.

Het weekeinde wordt zondag afgesloten met twee activiteiten. Om 12.00 uur start Muziek in de benen, een muzikale wandeling waaraan kinderen van de Sint-Willibrordusschool deelnemen. Vervolgens is er een spellenmiddag in de tent. Om 14.30 uur zorgt de bekende groep Gazzerop voor een knallende afsluiter. In de pauze vinden nog andere optredens plaats met medewerking van een aantal blaaskapellen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support buisman optiek Geld en Makelaardij EmielTechniek Podium Boxtel Olieenzo Filipe Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Geerts advies Alfa Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie