23:50:13    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 22 augustus 2013 14:17 uur, laatst gewijzigd op 22 augustus 2013 14:43 uur

Facebook kondigt controles aan

Facebook kondigt controles aan

Boxtelaar Rick van Kollenburg lanceerde onlangs een pagina op Facebook waarop automobilisten kunnen zien waar de politie snelheidscontroles houdt. De pagina is inmiddels een ware hit.

Samen met goede vriend Martin heeft Van Kollenburg een pagina voor Boxtel en omgeving opgestart. Ook zijn er Facebookpagina’s voor de steden Eindhoven, Tilburg en Breda. Die tellen liefst zesduizend leden. Op de pagina kunnen leden tips plaatsen en zien waar gecontroleerd wordt.

De initiatiefnemers benadrukken dat het niet de bedoeling is om de politie tegen te werken, maar ervoor te zorgen dat mensen zich aan de snelheid houden. ,,Automobilisten moeten zich aan de maximumsnelheid houden en zullen dat zeker doen op de plekken waar ze weten dat er gecontroleerd wordt", stelt Van Kollenburg.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 22 augustus.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Filipe Podium Boxtel Geerts advies buisman optiek Doornmalen electro Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Olieenzo Café zaal Kloosterzicht TopSlank Toverboom