21:54:30    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 11 oktober 2012 16:27 uur, laatst gewijzigd op 12 oktober 2012 20:31 uur

Extraatje voor de Voedselbank

Extraatje voor de Voedselbank

Op de foto: Margriet Haverkamp (links) en Hetty Kelfkens reiken de boodschappenmanden met ingezamelde verzorgingsproducten uit aan vrijwilliger Leo van der Aa van de Voedselbank.

Mensen die wekelijks een beroep doen op de Voedselbank in Boxtel krijgen een extraatje. Dankzij een inzamelingsactie onder leden van Protestantse Gemeente worden per gezin vijf verzorgingsproducten uitgedeeld. Bovendien krijgen ze een koeltas en een waardebon om voor dertig euro boodschappen te doen.

Namens de diaconie werd het resutaat van de inzamelingsactie donderdagochtend 11 oktober in ontmoetingscentrum De Schakel aan de Clarissenstraat aangeboden door Margriet Haverkamp en Hetty Kelfkens aan vrijwilligers van de Voedselbank. De koeltassen worden vrijdag 19 oktober uitgedeeld. ,,Hiermee kunnen onze cliënten hun diepvriesartikelen en gekoelde producten verantwoord mee naar huis nemen als ze voortaan hun voedselpakketten komen halen", vertelt voorzitter Alphons van der Heijden van de Voedselbank.

,,Bovendien kunnen we alle cliënten uit ons verzorgingsgebied (Boxtel, Haaren en Sint-Oedenrode – red.) nu ook eens verwennen met verzorgingsproducten die we niet standaard in ons assortiment hebben. Dat de diaconie voorts nog eens per gezin een waardebon van 30 euro beschikbaar stelt om in de aanloop naar de feestdagen in december boodschappen te doen bij Jumbo Schellekens in winkelcentrum Oosterhof, is natuurlijk helemaal geweldig”, aldus Van der Heijden.

Meer informatie: www.voedselbankboxtel.nl

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Alfa EmielTechniek Doornmalen electro TopSlank Huidtherapie Filipe Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Olieenzo