22:33:38    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 20 augustus 2013 14:18 uur, laatst gewijzigd op 24 augustus 2013 14:14 uur

Extra debat leerlingenvervoer

Er komt een extra vergadering over de ontstane onrust bij ouders en kinderen die gebruik maken van het leerlingenvervoer. Dat heeft de SP dinsdag bekendgemaakt bij monde van fractievoorzitter Eric van den Broek.

De fractie van de SP heeft daar samen met D66 voor gepleit, nadat de SP het leerlingenvervoer al eerder aan de kaak stelde via diverse kritische vragen. De extra vergadering zal plaatsvinden op maandag 26 augustus om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

De extra vergadering was al eerder voorzien. Van den Broek: ,,Deze vergadering kwam te vervallen door de extra raadsvergadering over het politieke gedoe rondom de breuk in de coalitie. Het presidium heeft nu besloten de extra vergadering over het leerlingenvervoer plaats te laten vinden op 26 augustus."

De fractievoorzitter van de SP is naar eigen zeggen blij met het politieke debat over het leerlingenvervoer: ,,Deze kwestie heeft de afgelopen weken tot veel onzekerheid en beroering bij ouders geleid. Het is goed dat de politiek zich daar nu over kan spreken, maar vooral ook dat de ouders de mogelijkheid krijgen om hun kritiek aan de politiek te laten horen via het inspreekrecht bij de commissie."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Remax-optimus Geerts advies Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo TopSlank Alfa Meubelmakerijdenberg Toverboom buisman optiek Elan Bikes support EmielTechniek Podium Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht