06:05:56    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 03 september 2014 13:45 uur, laatst gewijzigd op 03 september 2014 13:46 uur

Expositie in kasteelpark Stapelen

Expositie in kasteelpark Stapelen

Beeldend kunstenaars krijgen in 2015 de kans deel te nemen aan een bijzondere expositie die van mei tot en met september wordt georganiseerd in kasteelpark Stapelen. Met deze tentoonstelling wordt gevierd dat de paters assumptionisten zich honderd jaar geleden vestigden in Boxtel.

Het thema van de tentoonstelling is ’Natuur, water en religie in de ruimste zin van het woord’. De kunstobjecten staan tijdens de expositie in de openlucht en dienen uit duurzaam en weerbestendig materiaal te bestaan. Zowel bestaande werken als nieuwe ontwerpen mogen worden ingestuurd via e-mailadres kunst@kasteelstapelen.nl. Kunststichting Boxtel verzoekt kunstenaars vóór 15 september te reageren. De uitgebreide opdrachtomschrijving is hier te vinden.

Een speciale vakjury selecteert uiteindelijk vijftien ontwerpen die van mei tot en met september te zien zijn in het kasteelpark. Ook wordt een catalogus of brochure uitgebracht met informatie over alle tentoongestelde werken. (Foto: Henk van Weert).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Elan Bikes support Toverboom Geld en Makelaardij EmielTechniek Doornmalen electro Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Geerts advies buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Alfa Beleef Boxtel TopSlank Filipe