06:15:01    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 04 juli 2012 09:38 uur

Expositie in gemeentehuis

In de wachtruimte op de eerste verdieping van het gemeentehuis, bij de werkkamer van burgemeester Frank van Beers, is dinsdag een nieuwe expositie geopend. Wil van Lamoen toont er collages en schilderijen, Huub Thorissen laat sculpturen en grafiek zien.

Van Lamoen woont en werkt al veertig jaar in Nijmegen, maar is geboren in Boxtel. Naast haar 91-jarige moeder waren veel van haar veertien broers en zussen dinsdagmiddag present tijdens de officiële opening van de expositie die is ingericht door de Kunststichting Boxtel. De kunstenares haalt de inspiratie voor haar kleurrijke olieverfdoeken vooral uit haar werk met kinderen met een beperking. Het werk van Thorissen, zelf ook bestuurslid van de Kunststichting, kenmerkt zich door het fragiele lijnenspel.

De tentoonstelling is donderdag 5 juli te bezichtigen van 18.30 tot 19.30 uur en maandag 9 juli van 15.00 tot 17.00 uur. Wie op andere momenten de kunstwerken wil bewonderen, dient een afspraak te maken met de Kunststichting via e-mail (kunststichtingboxtel@meteq.nl) of telefoonnummer 06-22 65 49 36.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Podium Boxtel Huidtherapie Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Alfa Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel EmielTechniek Toverboom Geerts advies TopSlank Olieenzo Geld en Makelaardij