19:24:05    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 04 april 2014 11:24 uur, laatst gewijzigd op 04 april 2014 11:30 uur

Expositie bij Huize Nimrod

Expositie bij Huize Nimrod

Op de foto: De Boxtelse kunstenaars Marian van Tongeren (links), Gerard van Esch en Corrie van Esch poseren voor villa Nimrod aan de Clarissenstraat. Mede-exposant Irene Hazenberg ontbreekt op de foto. (Foto: Peter de Koning).

De Boxtelse kunstenaars en familieleden Gerard (63) en Corrie van Esch (51), Marian van Tongeren (56) en Irene Hazenberg (69) tonen zaterdag 5 en zondag 6 april ongeveer zestig kunstwerken bij en rond villa Nimrod aan de Clarissenstraat: het monumentale pand dat een paar jaar geleden zo fraai gerestaureerd en uitgebreid is.

Het is de eerste gezamenlijke expositie van het viertal. Gerard is de zwager van Corrie en de achterneef van Marian. Irene is getrouwd met de oom van Marian, die weer een neef van Gerard is. De kunstwerken van Gerard (keramiek), Corrie (schilderijen en objecten), Marian (schilderijen en beelden) en Irene (beelden) zijn komend weekeinde te bezichtigen in de tuin, op de veranda en het nieuwe koetshuis bij villa Nimrod.

De expositie ’Family-Art’ van Gerard van Esch, Corrie van Esch, Irene Hazenberg en Marian van Tongeren bij villa Nimrod aan de Clarissenstraat 39 in Boxtel is zaterdag 5 en zondag 6 april te bezichtigen van 11.00 tot 17.00 uur. Er is parkeergelegenheid achter de Sint-Petrusbasiliek en op de Markt.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht TopSlank Filipe Geerts advies buisman optiek Alfa Toverboom Doornmalen electro Podium Boxtel Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie EmielTechniek Olieenzo