07:19:07    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 07 maart 2013 13:44 uur

Expo Ferdi Steger in Uden

De expositie van Ferdy Steger in modeketen HoutBrox is een evenement dat uniek is in Nederland. Mode en kunst versterken elkaar – een nieuw fenomeen. Steger laat zich inspireren door de expressionisten uit het begin van de vorige eeuw – Die Brücke en Der Blaue Reiter en de CoBrA – maar volgt heel duidelijk zijn eigen weg met zijn eigen stijl.

De bruisende vrolijkheid spat van Stegers doeken. ,,Kunst moet mensen blij maken, ze moet mensen laten genieten. Het moet verbazen, verwarmen en plezier brengen.” Omdat de werken van de Boxtelaar aansluiten bij de kleurrijke voorjaarsmode, is het plaatje bij HoutBrox compleet.

,,De bijzondere manier van presenteren van deze kunstwerken, namelijk door het hele trappenhuis heen en tussen de glazen liften, is al een kunstwerk op zich. Een kunstwerk met een hoogte van ruim 28 meter”, zegt Steger trots. HoutBrox heeft zijn werken op grote doeken laten drukken. Deze doeken worden als achtergrond landelijk in de etalages van alle HoutBrox-vestigingen gebruikt.

De opening van de expositie is op zaterdag 9 maart om 15.00 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Toverboom Beleef Boxtel Alfa TopSlank Doornmalen electro Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Olieenzo Huidtherapie buisman optiek Filipe Remax-optimus