03:57:20    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 19 maart 2013 11:01 uur, laatst gewijzigd op 19 maart 2013 11:02 uur

Expo Birgitta Dekkers in De Rots

Expo Birgitta Dekkers in De Rots

De Boxtelse kunstenares Birgitta Dekkers (55) exposeert momenteel schilderwerken in gemeenschapshuis De Rots. Realistische natuurscènes wisselen kleurrijke, bijna cartooneske, schilderijen van dieren en mensen af.

Het is voor het eerst dat Dekkers exposeert. Haar dochter zorgde eerder al voor een online galerie. Het enthousiasme dat de Boxtelse in het schilderen aan de dag legt, werkt aanstekelijk. ,,Volgens mij is kunst geen luxe, maar eerder noodzaak om je goed te kunnen voelen”, vertelde ze eerder in Brabants Centrum. ,,Ik schilder met gevoel. En iedere keer merk ik dat ook anderen blij worden van deze kunstwerken. Kunst moet daarom ook toegankelijk zijn voor iedereen!’ Een plek als De Rots biedt deze toegankelijkheid.”

De werken van Birgitta Dekkers zijn tot en met 20 april te zien in De Rots. Het gemeenschapshuis is dagelijks is geopend van 08.30 tot 23.30 uur. Meer info: www.facebook.com/AtelierDekkers. (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Meubelmakerijdenberg Olieenzo Geerts advies Filipe Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Remax-optimus Beleef Boxtel TopSlank Huidtherapie Elan Bikes support Doornmalen electro EmielTechniek Toverboom