18:57:54    zondag, 22 september 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 18 januari 2014 15:03 uur, laatst gewijzigd op 18 januari 2014 15:10 uur

Expo Ad van Iersel in bieb Boxtel

Expo Ad van Iersel in bieb Boxtel

Bibliotheek De Meierij/Uitpunt Boxtel en kunstenaarsvereniging Kunstlicht99 willen nog meer inhoud geven aan hun samenwerking. Verschillende werken en projecten zijn dit jaar in de vestiging aan de Burgakker te zien in het kader van de expositie- en lezingenreeks met de naam ’Blauwe Wand’. Kunstenaar Ad van Iersel bijt op vrijdag 31 januari het spits af met de tentoonstelling Vulcanus 1.

Beeldend kunstenaar Van Iersel verzorgt op 31 januari vanaf 20.00 uur een lezing in de Boxtelse bibliotheek over het avontuurlijke Vulcanus 1-project. Tegelijkertijd vindt de opening plaats van de bijbehorende expositie, die duurt tot en met 28 februari. De entree bedraagt 5 euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc en Uitpunt Boxtel (in de bibliotheek) en op de avond zelf.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Huidtherapie Beleef Boxtel