18:49:36    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 24 mei 2013 12:23 uur, laatst gewijzigd op 24 mei 2013 12:25 uur

'Eva's Reis' klinkt in Tijberzaal

\'Eva\'s Reis\' klinkt in Tijberzaal

Op de foto: Welgeteld 127 jonge muzikanten van de Angelaschool treden zaterdag 25 mei op in de Tijberzaal van het Baanderherencollege. Ze leerden in korte tijd klarinet, blokfluit, trompet, xylofoon en slagwerk bespelen. (Foto: Peter de Koning).

In de Tijberzaal van het Baanderherencollege presenteren 127 leerlingen van de Angelaschool zaterdag 25 mei de muziekproductie Eva’s Reis. De scholieren hebben meegedaan aan een project van MiK Music Boxtel en hebben in korte tijd een instrument leren bespelen.

Het programma omvat naast de uitvoering van Eva’s Reis ook een optreden van het harmonieorkest en het leerlingenorkest van de Gildenbondsharmonie. Na afloop van de voorstelling wordt een instrumentenmarkt gehouden en kunnen de jonge muzikanten zich inschrijven voor een muziekgroepje van de Gildenbondsharmonie. MiK Kunsteducatie verstrekt informatie over haar cursusaanbod.

De voorstelling Eva’s Reis in de Tijberzaal begint om 19.00 uur en is gratis toegankelijk.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Remax-optimus Huidtherapie TopSlank Toverboom Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro buisman optiek Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Filipe