00:44:57    woensdag, 26 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 02 november 2012 11:17 uur, laatst gewijzigd op 02 november 2012 11:51 uur

Ernstige bezwaren VVD Boxtel

Ernstige bezwaren VVD Boxtel

Op de foto: De Boxtelse VVD heeft volgens fractievoorzitter Paul van Hellemondt grote bezwaren tegen een inkomensafhankelijke zorgpremie. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Ook de Boxtelse VVD zegt ’zeer ernstige bezwaren’ te hebben tegen de inkomensafhankelijke zorgpremie waarover in het nieuwe regeerakkoord afspraken zijn gemaakt. ,,Dit zou wel eens het einde kunnen betekenen van de VVD-afdeling Boxtel”, zeggen fractievoorzitter Paul van Hellemondt en afdelingsvoorzitter Ton Jonkers vandaag in een gezamenlijke persverklaring.

’Onze principes om achter werkend Nederland te staan worden verkwanseld. Niet werkend Nederland komt nu beter uit deze onderhandelingen. Het vertrouwen in déze VVD neemt met de dag sterk af onder de kiezers, leden en ondernemers’, aldus Van Hellemondt en Jonkers.

Donderdag stemde de Tweede Kamerfractie van de VVD morrend in met de uitleg van partijleider Mark Rutte. De liberale parlementariërs gaan het land in om uitleg te geven over de onderhandelingsresultaten die hun partij heeft geboekt met de PvdA.

Jonkers en Van Hellemondt dringen er sterk op aan om de afspraken te heroverwegen en met een beter voorstel naar de kiezers en de leden te komen. ’In 2014 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Maar met het nu voorliggend regeerakkoord wordt dat een heilloze missie!’

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Podium Boxtel Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Toverboom Geerts advies TopSlank Olieenzo Geld en Makelaardij buisman optiek Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Beleef Boxtel Huidtherapie