16:25:01    zaterdag, 22 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 27 augustus 2014 20:35 uur, laatst gewijzigd op 27 augustus 2014 20:36 uur

Ernstig verkeersongeval Gemonde

Ernstig verkeersongeval Gemonde

Bij een ernstig verkeersongeval in de Nachtegaalstraat in het buitengebied van Gemonde is woensdagavond een scooterrijder gewond geraakt. De hulpdiensten rukten massaal uit voor het incident waarbij ook een auto betrokken was.

Het ongeval gebeurde omstreeks 18.45 uur nabij de kruising van de Nachtegaalstraat en de Hezelaar, nabij de dorpskern van Sint-Michielsgestel. Door nog onbekende oorzaak kwam de scooterrijder in botsing met de auto, die na de aanrijding van de weg raakte en ondersteboven in de berm terecht kwam.

Naast drie ambulances kwamen ook brandweervoertuigen ter plekke om te assisteren bij de hulpverlening. Bovendien werd de brandweer ingezet om het wegdek te reinigen. Meer gegevens over het ongeval zijn op dit moment nog niet bekend.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Filipe buisman optiek Toverboom Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Meubelmakerijdenberg TopSlank Remax-optimus Huidtherapie