16:26:16    donderdag, 22 augustus 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 31 oktober 2014 09:03 uur, laatst gewijzigd op 31 oktober 2014 09:04 uur

Erepenning voor Michaél Michiels

Erepenning voor Michaél Michiels

Uit handen van burgemeester Mark Buijs heeft Liempdenaar Michaél Michiels donderdag de gemeentelijke erepenning van verdiensten ontvangen. Michiels kreeg de penning bij zijn afscheid als voorzitter van de Ondernemersvereniging Liempde (OVL).

Vanaf 2008 was Michiels actief als voorzitter van de OVL. Hij stuurde het bestuur en leden aan vanuit eigen zakelijke ervaring en zette allerlei projecten en activiteiten op poten. Als voorzitter was hij ook vertegenwoordiger richting Boxtel en had zitting in het bestuur van het Citymanagement. Door het OVL-bestuur is Trees van Nunen voorgedragen als nieuw bestuurslid.

Naast zijn inzet voor de ondernemersverenging, was Michiels grondlegger van Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL), in augustus droeg hij de voorzittershamer over aan voormalige wethouder Tossy de Man.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Olieenzo Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding EmielTechniek Gemeente Boxtel Huidtherapie