00:08:42    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 15 augustus 2013 14:22 uur, laatst gewijzigd op 19 augustus 2013 12:06 uur

Elvisshow door KC and friends

Elvisshow door KC and friends

Op de foto: Zanger Kees ('KC') Berkelmans tijdens de laatste repetitie voor de vakantie met De Aggemarvanhuisaf Band. Op gitaar (vlnr) Rens van den Braak, Joep van den Nieuwenhuizen en Jeroen Pennings.

In repetitielokaal De Dishoek van huize De La Salle is het vanavond louter rock ’n roll wat de klok slaat. De Aggemarvanhuisaf Band hervat de wekelijkse repetitie na enkele weken zomervakantie met een programma dat is samengesteld door en opgebouwd rond Elvis-fan en zanger Kees ('KC') Berkelmans uit Liempde. De kaartverkoop voor ’Remember the sixties’ is deze week via internet van start gegaan.

Wie Berkelmans wat beter kent, weet dat de Liempdse ondernemer verzot is op Elvis. In oktober komt een droom van hem in vervulling met een muziekshow waarin hij samen met dochter Tessa en zanger Gerlof Trommelen hoofdzakelijk hits van zijn idool vertolkt.

De wens om hiervoor een grote band – mét blazers – te charteren, komt in vervulling door de samenwerking met De Aggemarvanhuisaf Band. Die heeft zich voor dit project verzekerd van een aantal gastmuzikanten: Jeroen Pennings op gitaar, Rogier van Iterson op piano, Jan van Hoof op toetsen, Daniëlle van Berkom op viool en Jan-Henri Grilis op altsaxofoon. Voorts wordt het podium doorlopend ingenomen door een dansgroep.

De muziekshow ’Remember the sixties – a tribute tot Elvis Presley’ wordt vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober opgevoerd in het Jacob-Roelandslyceum. Voor het avondvullend programma met afterparty dat om 20.00 uur begint, betalen belangstellenden 20 euro per persoon. Kaartjes kunnen worden gereserveerd via www.rememberthesixties.nl en worden na betaling thuisbezorgd.

Foto's

Elvisshow door KC and friends Elvisshow door KC and friends Elvisshow door KC and friends Elvisshow door KC and friends Elvisshow door KC and friends Elvisshow door KC and friends

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Beleef Boxtel Toverboom Podium Boxtel Geerts advies Doornmalen electro Filipe Meubelmakerijdenberg Olieenzo Huidtherapie Elan Bikes support EmielTechniek Remax-optimus buisman optiek