17:49:38    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 08 oktober 2012 20:58 uur, laatst gewijzigd op 09 oktober 2012 08:38 uur

Ellen ten Damme opent Circolo

Ellen ten Damme opent Circolo

Op de foto: Beeld van de voorstelling Cirkopolis die vanaf donderdag 11 oktober te zien is op Circo Circolo.

De vierde editie van Circo Circolo in Liempde wordt donderdag 11 oktober geopend door de veelzijdige artieste Ellen ten Damme. Ten Damme treedt op met entertainer Sven Ratzke, die meerdere shows zal verzorgen op het circustheaterfestival op landgoed Velder.

Circo Circolo wordt donderdag officieel geopend door commissaris van de koningin Wim van de Donk. Dat gebeurt in de Briantelli-foyer. Ratzke vormt met enkele meeslepende nummers en prikkelende teksten de rode draad in de opening waarin verder een optreden van studenten van de Tilburgse circusschool en toespraken van festivaldirecteur Wim Claessen en commissaris Van de Donk te verwachten zijn.

Speciale gast in het programma is Ellen ten Damme. Samen met Ellen ten Damme maakte Ratzke deze zomer het meest populaire programma op festival 'De Parade'. In de tweede helft van het festival is Ratzke de spil in een speciaal door hem samengesteld Late Night Circus in een fraaie spiegeltent.

Om 20.30 uur volgt donderdagavond de openingsvoorstelling en Nederlandse première Cirkopolis van Cirque Eloize. Met de voorstelling ’Rain’ oogstte dit gezelschap uit Montreal in Canada veel succes tijdens Circo Circolo 2008. ’Cirkopolis’ ging op 1 september in Helsinki in wereldpremière en werd daar en vervolgens in het Belgische Hasselt met veel enthousiasme ontvangen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Filipe Remax-optimus Olieenzo Geerts advies Beleef Boxtel Doornmalen electro Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie buisman optiek Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Toverboom