02:07:04    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 05 juni 2014 16:12 uur, laatst gewijzigd op 07 juni 2014 16:11 uur

Eindexpositie studenten SintLucas

Eindexpositie studenten SintLucas

Op de foto: Voor de eerste keer zijn werkstukken van de opleiding Creatief Vakman te zien tijdens de eindexpositie. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

De eindexpositie van de vierdejaars studenten van SintLucas in Boxtel is donderdag van start gegaan. Van 10 tot en met 16 juni is de tentoonstelling te bezichten voor publiek. Van alle afstudeerrichtingen is werk te zien, voor het eerst ook van de opleiding Creatief Vakman.

SintLucas startte vier jaar geleden met deze opleiding waarvan de eerste studenten dit jaar afstuderen. De expositie werd geopend door Walther Tibosch die op 1 juni afscheid nam als bestuursvoorzitter van SintLucas. ,,Een hele eer", stelde Tibosch. ,,Ik vind de eindexpositie elk jaar mooier worden, dat lijkt in ieder geval zo. Ik ben nog steeds hartstikke trots op de studenten."

De tentoonstelling laat onder meer tassen, keramische objecten, schilderijen, collages en ontwerpen zien. De studenten zelf liepen trots rond en lieten graag hun werk zien aan vrienden en familie. Belangstellenden kunnen de expositie bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Geerts advies Toverboom buisman optiek Elan Bikes support Beleef Boxtel Alfa EmielTechniek TopSlank Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Olieenzo Huidtherapie Doornmalen electro Remax-optimus Meubelmakerijdenberg