15:45:18    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 21 januari 2013 08:51 uur, laatst gewijzigd op 21 januari 2013 11:09 uur

Eerste 'Wammes' voor prins Paul

Eerste \'Wammes\' voor prins Paul

Prins Paul d'n Urste van Eendengat ontving vrijdagavond tijdens de eerste van de twee zittingavonden het eerste exemplaar van carnavalskrant De Wammes. In het weekend is het merendeel van de kranten door vrijwilligers van Stichting Openbaar Carnaval (SOC) en de daarbij aangesloten clubs huis aan huis in Boxtel verspreid.

De Wammes bevat bijdragen van zijne doorluchtige hoogheid, SOC-president Jan de Koning en waarnemend burgemeester Hans van Brummen. Ook carnavalsclubs en muziekgroepen presenteren zich in woord en beeld. Net als elk jaar is ook een puzzel opgenomen, waarbij lezers fragmenten uit de vele advertenties moeten zoeken. Drie advertenties zijn echter niet terug te vinden in de carnavalskrant; die zijn volgens Louis van Besouw, minister van Financiën van Eendengat, vanwege een computerstoring niet geplaatst maar wel opgenomen in de puzzel. ,,Het gaat om de puzzelstukjes 10, 26 en 50. Uiteraard zal de jury met het beoordelen van de inzendingen hiermee rekening houden."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie TopSlank buisman optiek EmielTechniek Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Filipe Geld en Makelaardij Podium Boxtel