23:31:38    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 22 maart 2014 13:52 uur, laatst gewijzigd op 23 maart 2014 08:13 uur

Eén boodschapje extra. Of twee...

Eén boodschapje extra. Of twee...

Op de foto: In winkelcentrum Oosterhof zamelen Gülay Bicici (rechts) en Peter van As (gebukt) boodschappen in voor de Voedselbank. (Foto: Henk van Weert).

In het kader van de nationale actie NL Doet vragen vrijwilligers het winkelend publiek bij supermarkten in Boxtel en Liempde een product extra te kopen en bij de uitgang te doneren aan de plaatselijke Voedselbank. Bij de Jumbo in winkelcentrum Oosterhof is de actie een groot succes.

Bij de Jumbo helpt Peter van As van de plaatselijke Lionsclub Dommel & Aa de twee vrijwilligersters van de Voedselbank: medeoprichtster Gülay Bicici en coördinator Annemie de Jong. ,,De meeste mensen reageren positief. Eén meneer kwam ging na het boodschappen zelfs terug, laadde zijn winkelwagentje opnieuw vol en schonk de inhoud. Fantastisch toch?”, glundert Annemie. Peter knikt naar de volle manden met levensmiddelen die staan opgesteld. ,,En dan moet je weten dat er al één lading is afgevoerd…”

Ook het CDA-team dat de voorbije weken campagne voerde in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen is bij supermarkten te vinden. Bij de Plus in Selissenwal staat Toon Voets. Hij krijgt van Mimi Voets een groot blik boontjes: ,,Dat dóe je gewoon als je iets kunt missen", vindt Mimi.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Filipe TopSlank Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Toverboom Alfa Olieenzo Huidtherapie buisman optiek Podium Boxtel Geld en Makelaardij Geerts advies Elan Bikes support