07:02:40    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 19 maart 2013 21:45 uur, laatst gewijzigd op 27 maart 2013 10:24 uur

ECBoxtel lanceert Energiecafe

ECBoxtel lanceert Energiecafe

Op de foto: ECBoxtel mikt op particulieren die zonnepanelen willen plaatsen. Woonstichting Sint-Joseph is nauw betrokken bij de plannen en plaatste vorige week zonnepanelen op een woning aan de Berkengaard. (Foto: Peter de Koning).

Donderdag 4 april organiseert de Energie Coöperatie Boxtel (ECBoxtel) een energiecafé rondom het thema zonne-energie. De bijeenkomst vindt plaats in Jacob-Roelandslyceum aan de Grote Beemd en begint om 20.15 uur. De zaal is vanaf 20.00 uur geopend.

De avond staat in het teken van zonne-energie. De eerste panelen zijn inmiddels geplaatst bij leden van de Energie Coöperatie Boxtel. Bezoekers ontvangen informatie over de voordelen van zonnepanelen, de werking en de besparingsmogelijkheden. Bovendien is een aantal ondernemers aanwezig om uitleg en advies te geven.

Eén van de leden van de Energie Coöperatie Boxtel die voorop ging bij het plaatsen van panelen zal over zijn ervaringen vertellen. Ook is er een presentatie over de zonne-atlas die de gemeente Boxtel op dit moment laat maken. De zonne-atlas laat straks in één oogopslag zien welke daken geschikt zijn voor het opwekken van zonne-energie.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Filipe Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg TopSlank Geerts advies Geld en Makelaardij Alfa Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Olieenzo Huidtherapie Remax-optimus EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen