20:16:18    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 17 juli 2013 18:44 uur, laatst gewijzigd op 17 juli 2013 18:52 uur

Duo Tang voltooit tweede wandeldag

Duo Tang voltooit tweede wandeldag

Op de foto: Drukte op de Wedren in Nijmegen. Langeafstandslopers Peter en Ivar Tang uit Boxtel bereikten de finish woensdag om 15.45 uur.

Peter Tang is met zijn debuterende zoon Ivar woensdagmiddag om kwart voor vier redelijk monter gearriveerd op de Wedren. Het Boxtelse tweetal voltooide daarmee zonder veel problemen het tweede wandeltraject van vijftig kilometer in de Nijmeegse Vierdaagse.

Nadat Ivar vanochtend enkele blaren had laten prikken en zijn voeten waren ingetapet, was het lopen aanvankelijk pijnlijk: ,,Maar naar verloop van tijd kwam er meer rek in het verband en ging het prima.”

De weersomstandigheden waren woensdag beter dan dinsdag. ,,Bij de start vanochtend om kwart over vier was het benauwd en al twintig graden. Maar de zon bleef grotendeels achter de wolken en het wandelklimaat was het grootste deel van de dag prima”, zegt Peter.

Vader en zoon Tang klinken monter vanuit Nijmegen. Ze zijn vastbesloten vrijdag samen de Via Gladiola te halen.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Huidtherapie Olieenzo Filipe Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Toverboom Beleef Boxtel Doornmalen electro Elan Bikes support Podium Boxtel buisman optiek Alfa