20:09:33    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 14 mei 2013 15:09 uur, laatst gewijzigd op 16 mei 2013 14:53 uur

Drukke preview in Podium Boxtel

Drukke preview in Podium Boxtel

Op de foto: Wethouder Tossy de Man ontving woensdag het eerste exemplaar van de theaterbrochure van Podium Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

Podium Boxtel hield woensdag een drukbezochte preview voor het aankomend theaterseizoen. Tegelijk met de presentatie van de nieuwe theaterbrochure werd een avondvullend programma aangeboden, waaraan enkele artiesten meededen die in het seizoen 2013-2014 op de rol staan.

Bestuur, programmaraad en vriendenclub van Podium Boxtel hebben volgens bestuurslid Frank Maas een attractief en zeer afwisselend programma samengesteld, waarvan alle namen op 15 mei onthuld zullen worden.

De artiesten die tijdens de preview optraden, keren in elk geval later in het nieuwe seizoen terug voor een avondvullend programma. Dat waren onder meer de cabaretiers van Piepschuim, die al eerder met veel succes te gast waren in Podium Boxtel. Verder trad cabaretier Harrie Glotzbach op en beklom een lid van kleinkunstgroep Hermitage uit Gent de bühne.

Kaarten voor alle voorstellingen kunnen gereserveerd worden via www.podiumboxtel.nl. Lees alles over het nieuwe theaterprogramma in Brabants Centrum van 16 mei.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Beleef Boxtel Filipe Doornmalen electro TopSlank Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Huidtherapie Geld en Makelaardij Geerts advies Toverboom Podium Boxtel