22:43:37    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 04 mei 2011 22:01 uur, laatst gewijzigd op 07 mei 2011 20:47 uur

Drukke dodenherdenking in Boxtel

Drukke dodenherdenking in Boxtel

Op de foto: De stille tocht door Boxtel trok woensdagavond veel deelnemers. Burgemeester Frank van Beers legde een krans bij het Indiëmonument. (Foto: Peter de Koning).

Niet alleen op de Dam in Amsterdam was het drukker, ook de nationale dodenherdenking in Boxtel trok dit jaar opvallend meer deelnemers dan in voorgaande jaren.

Tijdens de plechtigheid in de Sint-Petruskerk zaten er zo’n 120 belangstellenden op de kerkbanken, ook aan de stille tocht deden meer mensen mee dan in andere jaren. Bij het Indiëmonument aan de Koppel werd door het gilde Sint-Barbara & Sint-Joris een vendelgroet gebracht.

In de papieren editie van Brabants Centrum die donderdag 5 mei verschijnt, staat een uitgebreide impressie in woord en beeld van de jaarlijkse dodenherdenking.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Remax-optimus Geld en Makelaardij TopSlank Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg buisman optiek Toverboom Filipe Podium Boxtel EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel