09:39:37    donderdag, 27 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 21 april 2014 10:59 uur, laatst gewijzigd op 21 april 2014 11:02 uur

Drukke Paasloop bij Marvel

Drukke Paasloop bij Marvel

Op de foto: De Paasloop van Marvel ging op Tweede Paasdag van start met de Rabo Kidsrun. Onder leiding van de Paashaas werd een gezamenlijke warming-up gehouden. (Foto: Marc Cleutjens).

De Boxtelse atletiekvereniging Marvel houdt op Tweede Paasdag de 38e editie van de Paasloop. De wedstrijd die in sportpark Den Wielakker wordt gehouden en over een stratenparkoers in Boxtel-Oost voert, trekt dit jaar 205 atleten, waaronder 152 recreanten.

Marvel bestaat in 2014 vijftig jaar en wilde de Paasloop starten met de officiële opening van het vernieuwde clubhuis Markant. Vanwege het plotselinge overlijden van een clublid, werd de opening uitgesteld en namen de deelnemers aan de Paasloop voor de start één minuut stilte in acht.

Voorafgaand aan de Paasloop werd de Rabo Kidsrun gehouden. De wedstrijdloop voor kinderen over een lengte van 1 kilometer staat in groeiende belangstelling en trok op Tweede Paasdag 52 deelnemers. Winnaar werd Ryan Leijten uit Boxtel.

De uitslag van de Paasloop staat later op www.avmarvel.nl.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Toverboom Olieenzo Doornmalen electro EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Geld en Makelaardij TopSlank Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Filipe Geerts advies