19:34:03    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 27 april 2014 20:40 uur, laatst gewijzigd op 27 april 2014 20:42 uur

Drukke Oranjebraderie in Boxtel

Drukke Oranjebraderie in Boxtel

Op de foto: De Boxtelse vrijmarkt trekt elk jaar veel kinderen die met hun ouders tweedehands spulletjes aan de man proberen te brengen. (Foto: Marc Cleutjens).

Boxtel kan terugkijken op een zeer geslaagde Oranjebraderie. Ook de vrijmarkt werd drukbezocht. Al voor de officiele start om 12.00 uur was het druk bij de kramen, tot laat in de middag bleef het publiek slenteren langs aanbiedingen, hapjes en drankjes.

De Oranjebraderie is met de Herfstfair een van de commerciële succesnummers van hartje Boxtel. Logisch dus dat meer dan honderd centrumwinkeliers, standhouders en andere verkopers een kraam bemanden in het centrum van Boxtel, dat op sommige plekken aardig verstopt raakte.

De bezoekers kwamen uit de regio - onder meer Haaren, Schijndel, Sint-Oedenrode en Olland - maar vooral massaal Boxtel. Ze deden mee aan spelletjes, bijvoorbeeld bij de stand van Brabants Centrum, waar het WK-spel werd gelanceerd. Daarbij maken abonnees kans op geldprijzen voor zichzelf én voor het verenigingsleven.

Op de Markt en in de Rozemarijnstraat werd de jaarlijkse vrijmarkt gehouden. Hier bezetten kinderen en ook opvallend veel ouders een kleedje waarop tweedehands spulletjes voor spotprijsjes werden aangeboden. Het aanbod bestond uit spelltjes, speelgoed maar ook grotere attributen zoals een kleine glijbaan.

Lees een uitgebreide terugblik op de Boxtelse Oranjefeesten in Brabants Centrum van donderdag 1 mei.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie buisman optiek Alfa Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Filipe Geerts advies Toverboom Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Olieenzo TopSlank Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Remax-optimus