21:51:18    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 16 oktober 2011 15:26 uur, laatst gewijzigd op 16 oktober 2011 15:26 uur

Dronken in het verkeer

De politie heeft in de vroege zondagochtend een 27-jarige man uit Boxtel aangehouden op de Dr. De Brouwerlaan. Hij zat dronken achter het stuur van zijn auto. Even later werd op de Schijndelseweg een 30-jarige beschonken fietser opgepakt.

De man reed volgens de politie met hoge snelheid en gedoofde lichten op de Bosscheweg en passeerde daarbij een politieauto. Agenten zetten de achtervolging in en gaven een stopteken.

Een alcoholtest wees uit dat de man ruim twee keer te veel had gedronken. De man werd agressief bij zijn aanhouding en verzette zich hevig. Hij is voor verhoor overgebracht naar het bureau.

DRONKEN FIETSER

Een halfuur later hield de politie op de Schijndelseweg een 30-jarige fietser uit Boxtel aan voor openbare dronkenschap. De man fietste zonder verlichting midden op de rijbaan. Agenten spraken de man hier meerdere keren op aan, maar hij weigerde te stoppen.

Even later fietste hij de berm in en viel van zijn fiets. Toen de man zich recalcitrant begon te gedragen en de agenten beledigde, werd hij opgepakt. Hij weigerde zich te legitimeren en werd meegenomen naar het politiebureau.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Meubelmakerijdenberg TopSlank Geerts advies Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Toverboom Podium Boxtel EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Doornmalen electro buisman optiek Elan Bikes support