06:34:27    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 17 december 2012 12:09 uur, laatst gewijzigd op 17 december 2012 12:17 uur

Dronken bestuurder vervoert passagiers in laadbak

De politie heeft zondagavond een 62-jarige Boxtelaar aangehouden op de Kapelweg wegens het vervoeren van mensen in de laadbak van een bestelwagen. Uit verdere controles bleek dat de man geen rijbewijs bezat en dat hij drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

De man bleek tijdens een politiecontrole twee passagiers in de laadbak van zijn bestelbus te vervoeren. Voor deze mensen was geen officiële zitplaats was. Ook had de man geen rijbewijs.

De verdachte werd vervolgens aangehouden en pleegde hiertegen verzet. Op het politiebureau werd een ademanalyse afgenomen waaruit bleek dat de Boxtelaar teveel alcohol had gedronken. De man werd gehoord en is daarna weer vrijgelaten. Hij krijgt een proces-verbaal voor het rijden onder invloed van alcohol, rijden zonder rijbewijs en het vervoeren van passagiers in de laadbak van zijn bestelwagen.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht TopSlank Beleef Boxtel Doornmalen electro buisman optiek Filipe Geerts advies EmielTechniek Podium Boxtel Toverboom Geld en Makelaardij Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Olieenzo