08:25:31    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 31 augustus 2013 16:20 uur, laatst gewijzigd op 31 augustus 2013 21:20 uur

Drijvend podium tijdens 'Op Drift'

Drijvend podium tijdens \'Op Drift\'

Op de foto: Het podium voor 'Op Drift' werd zaterdag geplaatst op de Escche Stroom. (Foto: Peter de Koning).

In de Essche Stroom werd zaterdagochtend gestart met de plaatsing van een podium. Tijdens het evenement 'Op Drift', dat zaterdag 7 september wordt gehouden, maken lokale artiesten gebruik van een drijvend podium.

Tijdens 'Op Drift' staan optredens op het programma van allerlei Esschenaren. Zo brengt de familie Van Gerven Ierse muziek ten gehore en zingen jongeren zowel bekende als zelfgeschreven moderne liedjes. Ook zijn er optredens van een stand up comedian en van dichter Emanuel van Amelsfoort en wordt een videoclip vertoond met luchtopnamen van Esch.

Het publiek wordt verwacht in de tuin en schuur van de familie Plantema aan de Baarschot. Hier worden werken van kunstenaars uit Esch tentoongesteld. Het culturele evenement wordt gehouden van 20.30 tot 23.00 uur. Omdat er waarschijnlijk niet voldoende zitplaatsen zijn, mogen bezoekers hun eigen klapstoel meenemen. Het evenement is gratis toegankelijk.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Filipe buisman optiek Remax-optimus Alfa Huidtherapie TopSlank Olieenzo Toverboom Geerts advies Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Beleef Boxtel