12:48:07    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 21 mei 2014 19:08 uur, laatst gewijzigd op 21 mei 2014 19:11 uur

Driedaagse Esch viert 1e lustrum

Driedaagse Esch viert 1e lustrum

Op de foto: Deejay Rob van den Bogaart vermaakte de Essche wandelaars woensdag tijdens de avonddriedaagse met swingende muziek. (Foto: Annelieke van der Linden).

Ruim vierhonderd Esschenaren verzamelden woensdagavond bij Ons Café aan de Leunisdijk om deel te nemen aan de Avonddriedaagse. Zij konden kiezen uit wandeltochten van vijf of tien kilometer. Het evenement viert dit jaar het eerste lustrum, waardoor de wandelaars verrassende extra's kunnen verwachten...

Ons Café was woensdag omgebouwd tot een inschrijfbureau. Alle deelnemers kregen een groen tasje met een flesje water, zakje chips en snoep. ,,En dat is nog niet alles, want onderweg krijgen de wandelaars ook nog versnaperingen", vertelde Monique Bekkers van de organisatie. ,,Jaarlijks ligt het aantal deelnemers rond de vierhonderd en dat is op deze eerste wandeldag ook het geval." De routes voeren de deelnemers woensdag via de Nergena richting Boxtel. Morgen is Sparrenrijk aan de beurt en vrijdag wandelen de deelnemers richting De Ruiting.

Tijdens de avonddriedaagse worden vanwege het lustrum allerlei extra's georganiseerd. Zo konden de wandelaars woensdag genieten van een lekker muziekje van Rob van den Bogaart (13) die zijn draaitafel in de voortuin had gezet. ,,De nummers moeten goede beats bevatten, dat is goed voor de wandelaars", aldus de jonge deejay. De Essche deelnemers konden de kleine discotheek waarderen: deejay Rob kreeg flink wat opgestoken duimen te zien.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Filipe Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom buisman optiek Olieenzo Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Remax-optimus Geld en Makelaardij Podium Boxtel Huidtherapie Doornmalen electro Beleef Boxtel