11:16:08    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 14 september 2014 11:47 uur, laatst gewijzigd op 14 september 2014 13:40 uur

Dozijn Jeugdnatuurwachters erbij

Dozijn Jeugdnatuurwachters erbij

De Jeugdnatuurwacht in Liempde heeft er tien nieuwe leden bij; twee andere kinderen zijn aspirant geworden. Wethouder Marusjka Lestrade van de gemeente Boxtel installeerde de kinderen zondagochtend op het terrein dat de club beheert aan de Heuvelstraat.

In het bijzijn van het bestuur van de Jeugdnatuurwacht en de ouders van de nieuwe leden benadrukte Lestrade het belang van het werk van de club. En de kinderen zelf wisten ook wat hen te doen staat. ,,De natuur om ons heen mooi én schoon houden”, vertelde Jurre Wouters die vanwege zijn verjaardag in een extra feestelijke bui verkeerde.

Op de foto van links naar rechts de nieuwe Liempdse Jeugdnatuurwachters uit groep 6 van basisschool De Oversteek. Voorste rij: Sander van Breugel, Rens van Hastenberg, Bas Bekkers, Tijmen Terluin. Achterste rij Fine van Abeelen, Jindy van den Oever, Liselotte Simons, Cézanne Simons, Jurre Wouters, Tim van de Laar en Loes Joosten. Op de foto ontbreekt Tijn Smetsers. De groep wordt vergezeld door voorzitter Margreet van Ruremonde van de Jeugdnatuurwacht Liempde en wethouder Lestrade (rechts).

Auteur: Tekst en foto: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Podium Boxtel Geerts advies buisman optiek Olieenzo Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Remax-optimus Toverboom TopSlank Huidtherapie