19:59:41    maandag, 25 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 12 april 2012 21:31 uur, laatst gewijzigd op 12 april 2012 21:33 uur

Dorini's op tijd in oranjesfeer

Dorini\'s op tijd in oranjesfeer

Het Europees kampioenschap voetbal laat nog even op zich wachten, maar het Boxtelse zangduo De Dorini’s warmt al op voor de titelstrijd in Polen en Oekraïne. Zaterdagmiddag 14 april wordt vanaf 14.30 uur in de Oude Kerkstraat een videoclip opgenomen voor de single ’Nederland’.

De Dorini’s hebben na een druk bezet carnavalsprogramma en het behalen van een heuse bokaal bij Radio Hollandia niet stilgezeten. In de studio is recentelijk de laatste hand gelegd aan de single Nederland, die tijdens de komende oranjefestiviteiten hoge ogen moet gaan gooien. ,,Met Koninginnedag, het EK en de Olympische Spelen voor de deur mag deze knaller zeker niet ontbreken”, meent zangeres Dorien Habraken.

Na de filmopnamen in de Oude Kerkstraat worden beelden geschoten op het terras van café De Buurman; in de avonduren staat een optreden in ’t Mixcafé gepland waaraan ook wordt meegewerkt door Bonnie St. Claire.

De nieuwe single wordt vrijdag 27 april gepresenteerd in café Roothans in Leende, waarbij gastoptredens zijn van Tim Schalkx en Patrick Timmermans, beide afkomstig uit Boxtel. ,,Speciaal voor deze gelegenheid rijdt er een oranjebus vanaf Boxtel naar Leende”, vertelt Habraken.

Buskaartjes voor de cd-presentatie in Leende zijn te reserveren via dedorinis@dedorinis.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Olieenzo Toverboom Elan Bikes support Geld en Makelaardij Alfa Podium Boxtel Filipe Beleef Boxtel buisman optiek Meubelmakerijdenberg TopSlank Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek