18:07:20    vrijdag, 07 augustus 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 12 oktober 2012 11:37 uur, laatst gewijzigd op 12 oktober 2012 14:15 uur

Dommeloever: niet vaker maaien

Dommeloever: niet vaker maaien

Op de foto: De jaarlijkse maaibeurt van de Dommeloever langs de Lange Loop heeft onlangs plaatsgevonden. (Foto: Henk van Weert).

UPDATE - De Dommeloevers in Boxtel-Oost worden niet vaker gemaaid. Omwonenden hadden daarom gevraagd. Wel worden de plantsoenen tussen de tuinen en het fiets- en voetpad Lange Loop ’intensiever beheerd’.

De gemeente en het waterschap voerden donderdag 11 oktober naar eigen zeggen 'een goed gesprek' met het bestuur van de bewonersvereniging Dommel door Boxtel. Dat wordt bevestigd door voorzitter Theodoor van Leeuwen van de bewonersvereniging: ,,Op ons advies wordt de communicatie over het bermbeheer verbeterd. We zijn blij met de toezegging dat het onderhoud waar nodig of gewenst onder de loep wordt genomen. Eind november houden we een ledenvergadering waar ook waterschap en gemeente uitleg geven. Zo groeit wederzijds begrip en dat is van belang."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Geerts advies buisman optiek EmielTechniek TopSlank Filipe Geld en Makelaardij Toverboom Alfa Doornmalen electro Huidtherapie Olieenzo Podium Boxtel Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht