11:28:12    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 21 juni 2013 08:54 uur, laatst gewijzigd op 22 juni 2013 15:04 uur

Dommelland in teken van vakantie

Dommelland in teken van vakantie

Op de foto: Ine en Ton Jonkers richtten een paar maanden geleden de Jonkers-Van der Velden Cultuurprijs op. (Foto: Peter de Koning).

In de laatste uitzending van Dommelland Live dit seizoen op dinsdag 25 juni van 20.30 tot 21.30 uur staat het onderwerp vakantie centraal. Zo zijn Kees en Ellen van de Loo, Gerda en Albert Hellings, de familie Karssemakers en Ton en Ine Jonkers te gast.

Zo wordt met Ellen en Kees gesproken over beeldhouwen onder de moerbeibomen in Frankrijk. Gerda en Albert Hellings zijn ook te gast; zij zijn fervent vogelspotters en gaan het liefst naar plekken in de bergen waar je alleen te voet kunt komen.

De familie Karssemakers woont in Boxtel en hun vakantie is wel heel dicht bij huis, maar daarom niet minder fijn… Ook sprak de redactie van Dommelland met Rotterdammers die hun vakanties al jaren in Boxtel doorbrengen.

Tenslotte zijn ook Ton en Ine Jonkers te gast. Zij zijn nu een paar maanden met pensioen en hebben als afscheidscadeau een fonds opgericht: de Jonkers-Van der Velden Cultuurprijs.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel EmielTechniek TopSlank Geerts advies Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Doornmalen electro Remax-optimus buisman optiek Olieenzo Filipe Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Toverboom