15:24:23    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 03 juli 2012 10:05 uur, laatst gewijzigd op 03 juli 2012 16:22 uur

Dommelbrug gaat 10 juli open

Dommelbrug gaat 10 juli open

Op de foto: Het asfalteren van de westelijke rijbaan van de nieuwe Dommelbrug 't Schipke is in volle gang. (Foto: Albert Stolwijk).

Dommelbrug 't Schipke gaat dinsdagmiddag 10 juli open voor verkeer in beide richtingen. Deze week wordt de laatste hand gelegd aan de asfaltering van de westelijke rijbaan, aan de belijningen en het plaatsen van de lichtmasten.

De aanleg van de nieuwe brug bij het waterschapshuis ging in november 2011 van start nadat eerst de Bosscheweg tussen de rotonde Munsel en de Dommel was vernieuwd. Eerst werd de nieuwe oostelijke brughelft gebouwd. Nadat deze in maart klaar was, werd de oude brug gesloopt en startte aannemer Van Boekel uit Zeeland met de bouw van de westelijk brughelft.

Sinds vorig najaar kan verkeer alleen vanuit zuidelijke richting van de Bosscheweg gebruikmaken. Dinsdagmiddag 10 juli opent wethouder Van de Langenberg om 14.00 uur de nieuwe brug. Tot die tijd kan alleen verkeer vanuit zuidelijke richting van de brug gebruikmaken. Na de opening zijn beide rijbanen beschikbaar voor automobilisten.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel TopSlank Huidtherapie Meubelmakerijdenberg buisman optiek Olieenzo Remax-optimus Filipe Geld en Makelaardij Doornmalen electro Toverboom Elan Bikes support Beleef Boxtel Alfa Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen