14:09:21    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 16 juni 2014 15:42 uur, laatst gewijzigd op 16 juni 2014 15:56 uur

Dinnerparty brengt 4.000 euro op

Dinnerparty brengt 4.000 euro op

Op de foto: Balletmeisjes van Tiga gaven zondagavond een optreden tijdens de dinnerparty voor het goede doel: KiKa. (Foto: Peter de Koning).

De dinnerparty voor KiKa bij Tiga Health & Beauty in Boxtel heeft zondagavond vierduizend euro opgebracht. Op het programma stonden muzikale optredens van lokale artiesten, een veiling en een loterij, terwijl plaatselijke ondernemers smakelijke gerechten hadden bereid voor de bijzondere gelegenheid. 

De zangeressen INCH en Tessa Berkelmans, violiste Daniëlle van Berkom, de Allstar Band en de showgroep van Tiga luisterden het evenement muzikaal op en vermaakten de bezoekers met afwisselende acts. Albert Heijn, Het IJscafé, Brownies & Downies, Bosch Wijnkopers en De Schoffel droegen zorg voor het eten en drinken en de presentatie was in handen van acteur Geert Hoes.

Deelnemers konden met de loterij onder meer een VIP-arrangement voor de musical Sneeuwwitje winnen.  Regionale kunstenaars leverden werken voor de veiling.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Olieenzo Filipe buisman optiek Doornmalen electro Huidtherapie Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Geld en Makelaardij Elan Bikes support Beleef Boxtel TopSlank