02:03:44    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 17 juni 2014 20:19 uur, laatst gewijzigd op 17 juni 2014 20:20 uur

Dikke voldoende voor SintLucas

Dikke voldoende voor SintLucas

Op de foto: Michiel Steegers overhandigt als voorzitter JOB en tevens student bij SintLucas, de JOB-monitor aan minister Jet Bussemaker van Onderwijs. (Foto: SintLucas).

In de tweejaarlijkse JOB-monitor, uitgezet door de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs waarderen de studenten van SintLucas in Boxtel de school én de opleiding aan de Burgakker met het cijfer 7,7. Daarmee scoort de mbo-vakschool een tweede plaats in de lijst van best gewaardeerde mbo-scholen van Nederland.

Voor de achtste keer hebben mbo-studenten de mogelijkheid gehad om de eigen instelling en opleiding weer eens kritisch onder de loep te nemen. Ruim 74 procent van de SintLucas-studenten vulde de monitor in.

Alle aspecten die te maken hebben met het onderwijs worden in de JOB-monitor belicht: de lessen, het roosterbeleid, stages, veiligheid op school en de inspraak van studenten. De resultaten dienen als handvat voor SintLucas om de kwaliteit van het onderwijs en de instelling te verbeteren.

Het college van bestuur van SintLucas reageerde dinsdag verheugd op deze uitslag. ,,Aan de top blijven vraagt om heel veel professionaliteit en inzet van alle medewerkers. Deze uitslag kunnen ze zien als een kroon op hun werk.”

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Podium Boxtel Geerts advies Geld en Makelaardij Filipe Toverboom Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Beleef Boxtel buisman optiek TopSlank Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen