12:48:34    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 23 september 2013 11:49 uur, laatst gewijzigd op 24 september 2013 15:31 uur

Diftar en drugs in Dommelland Live

Diftar en drugs in Dommelland Live

De uitzending van Dommelland Live gaat dinsdag 24 september tussen 20.30 en 21.30 uur over drugs, de invoer van het diftarsysteem in Boxtel en het centrum. Presentatrice Joleen van Rooij ontvangt verschillende gasten in de studio.

Drugsgebruik is niet alleen iets wat in de grote stad voorkomt. Ook in Boxtel worden verdovende middelen gebruikt door jongeren. Hoe ga je hier als ouders mee om? En wat zijn de mogelijke gevolgen van de verandering van de alcoholwet. Iris de Man van Novadic-Kentron, de instelling voor verslavingszorg, is te gast.

Willemijn Wijdenes is aangesteld als centrummanager van Boxtel. Zij vertelt bij Dommelland Live over haar plannen. Ook wethouder Willie van de Langenberg is te gast om over de invoering van het diftarsysteem in Boxtel te praten. Bij dit systeem betalen mensen per lediging van de zwarte container.

Ook introduceert Dommelland Live een nieuw programmaonderdeel dat tot Koningsdag te zien is. Fons van Elderen onthult dinsdagavond de spelregels.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek TopSlank EmielTechniek Podium Boxtel Huidtherapie Filipe Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Remax-optimus Toverboom Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg